woensdag 4 juni 2014

Annechien Steenhuizen zwanger van tweede kindje


Annechien Steenhuizen zwanger van tweede kindje

NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen is in blijde verwachting van een tweede kindje. Een woordvoerster van de NOS heeft dit vandaag bevestigd tegenover BuzzE. De 37-jarige Annechien is dolblij met haar zwangerschap. 'Het gaat heel goed met haar. Ze zit nu ongeveer op de helft', zegt de NOS-woordvoerster.

Steenhuizen werd in september 2012 moeder van dochtertje Vesper. Ze keerde in januari vorig jaar terug op televisie na haar zwangerschapsverlof. En nu in 2014 is ze weer zwanger!

In mei vorig jaar volgde ze Sacha de Boer op als presentatrice van het achtuurjournaal. Sindsdien presenteert ze het bulletin afwisselend met Rob Trip.

Annechien Steenhuizen weer zwanger

NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen is in verwachting van haar tweede kindje.

Annechien (37) is in haar nopjes met de zwangerschap. "Het gaat heel goed met haar. Ze zit nu ongeveer op de helft'', meldt een woordvoerster van de NOS aan BuzzE.

Annechien Steenhuizen, die vorig jaar Sacha de Boer opvolgde als het vrouwelijke gezicht van het achtuurjournaal, werd in 2012 al de trots moeder van dochter Vesper.

NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen is in blijde verwachting van een tweede kindje. Dat bevestigt de NOS aan RTL Boulevard.

De 37-jarige Annechien is ontzettend gelukkig met haar zwangerschap. ''Het gaat heel goed met haar. Ze zit nu ongeveer op de helft. Ze voelt zich op dit moment nog erg sterk", zegt de NOS-woordvoerster.

Annechien Steenhuizen werd in september 2012 moeder van dochtertje Vesper. Ze keerde in januari vorig jaar terug op televisie na haar zwangerschapsverlof.Geen opmerkingen:

Een reactie posten